В новините
 
18.12.2008 16:44   Новината е видяна 4100 пъти
Германос подари 10 LCD телевизора Samsung

Десет щастливци спечелиха по един 37-инчов LCD телевизор само с бележка за платена сметка към GLOBUL. Чисто нов 37-инчов LCD телевизор Samsung спечели Гинка Атанасова от Айтос от специалната промоция на GERMANOS. Още девет късметлии от цялата страна се зарадваха на  37-инчов LCD телевизор - Веселин Василев от Балчик, Илия Стоилов, Кръстьо Бусарски, Румяна Шапкарова-Петрова, Петър Козаров, Здравко Киряков и Ангел Велчев от София, както и Горан Коларов от гр. Петрич и Росица Иванова от гр. Бяла.

Всеки, който плати месечната си сметка към GLOBUL в магазините на GERMANOS до 30 ноември 2008 г., имаше възможност да се включи в томболата за технологични награди. Условие за участие в промоцията бяха да се изпрати SMS със съдържание 12-цифрения транзакционен номер от касовата бележка на номер 19313 при минимална стойност на месечната сметка 15 лева. 

Магазинът подготвя интересни промоции и изненади за коледните празници. В момента тече промоцията „Един лаптоп на всеки кръгъл час”, в рамките на която между 1 и 25 декември ще бъдат подарени общо 250 лаптопа - по един на всеки кръгъл час между 11.00 и 20.00 часа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |