В новините
 
18.12.2008 19:10   Новината е видяна 4764 пъти
Тома от Мюзик Айдъл се включи във фотоконкурса "Виж света в черно и бяло"

Музикалният идол на България Тома реши да се включи във фотоконкурса на Opel Corsa Black & White и радио N-JOY – “Виж света в черно и бяло”, защото харесва идеята за внушението на черно-бялата фотография, а може би повече от идеята харесва елегантното лимитирано издание Black & White на Opel Corsa, както и чаровната му пасажерка - водещата Деси в ролята на съвременната Снежанка.

„Харесвам много черно- бялата фотография, както и графиката в изкуството. Деси в ролята Снежанка е много добър партньор за снимки и има много хубави черни очи”, каза Тома по време на снимките днес.

Фотоконкурсът “Виж света в черно и бяло” стартира на 10 декември и се радва на  интензивен интерес от страна на фотолюбителите. Всеки ден те изпращат своите черно-бели снимки или фотоколажи  на емейл адрес: show@njoybg.com и гласуват за снимката фаворит на деня. В 17 часа се обявява, коя от фотографиите е събрала най-много слушателски гласове, като се излъчва за “Снимка на деня”. Всяка “Снимка на деня” участва за Големия финал – 23 декември, когато ще се раздадат три награди: І-ва награда: фотоапарат; ІІ награда – уикенд за двама в зимен курорт, заедно с черно-бялата красавица Opel Corsa Black & White; ІІІ-та награда – вечеря за двама в рибен ресторант.

Всеки ден желаещите да участват във фотоконкурса са информирани от ефира на радио N-JOY, къде се намира Снежанката Деси и черно-бялата Corsa на разположение за снимки. Фотоконкурсът е отворен за всички. Дори и тези, които не разполагат с необходимата техника, но са успели да хванат неповторими моменти с Opel Corsa Black & White и съвременната Снежанка Деси – техните снимки се преработват в черно-бял ракурс. Правилата за участие, както и всички изпратени до момента снимки и фотоколажи, можете да видите на сайта на радио N-JOY: www.njoybg.com

Така, че слушайте радио N-JOY, снимайте Opel Corsa Black & White и нейната специална пасажерка-съвременната Снежанка и се забавлявате, за да спечелите!

Черно-белият фотоконкурс на Opel Corsa Black & White и радио N-JOY е вдъхновен от лимитираната серия Black & White на модела Corsa и магията на черно-бялата фотография.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |