В новините
 
20.12.2008 16:40   Новината е видяна 4440 пъти
Практикер предлага съвети и идеи вече и в магазините си

От 21.12.2008 г. във всички магазини на Практикер клиентите ще открият множество практични съвети и идеи за ремонта и освежаването на дома. Новата програма „Съвети и идеи” е част от стратегията на компанията да предлага непрекъснато допълнителни услуги за улеснение и подпомагане на клиентите не само в избора на най-подходящия за тях продукт, но и в цялостния процес по ремонт и декорация на дома. 

Кампанията стартира със седем главни теми, които покриват основни ремонтни дейности. Те са подбрани по популярност и най-често задавани въпроси към сътрудниците в магазините: 

- Поставяне на подови плочки
- Поставяне на стенни плочки
- Поставяне на ламиниран паркет
- Лепене на тапети
- Поставяне на мокет
- Поставяне на PVC настилки
- Поправяне на тоалетни
 
Темите са представени на сайта на компанията и в специални брошури, разположени на ключови места в магазините. Всяка брошура съдържа подробна информация за това какви материали и инструменти са необходими и описва процеса стъпка по стъпка, така че и хора, които са начинаещи  и без достатъчно опит, могат сами да се справят с ремонтния процес. 

Програмата е постоянна и към нея ще се добавят периодично нови теми и идеи, които да обхванат всички значими за клиентите ремонтни дейности. Като част от тази програма Практикер провежда и ежеседмични продуктови демонстрации във всеки един от магазините си.  Всяка събота от 11 до 15 часа клиентите могат да видят на живо как до поставят своя ламинат, да боядисат стаята си или как да изберат боя, както и много други теми за лесното изпълнение на техните „Направи си сам” проекти.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |