В новините
 
30.12.2008 12:09   Новината е видяна 3747 пъти
Важно за БЕБЕ 2009. Орисницата на "Бебе 2009" ще е олимпийската ни шампионка Румяна Нейкова. Тя ще отправи пожеланията си към новороденото на 25 януари.

Ако се установи, че в един и същи час и минута се родят повече от едно бебета, се тегли жребий в присъствието на нотариус. Секундите не се вземат предвид – в официалните документи, регистриращи раждането на български граждани, се вписват годината, месецът, денят, часът и минутата.
При подаване на информация за новородени близнаци се съобщават часът и минутата на раждането на всеки близнак.
Организаторите не носят отговорност за информация, подадена след 24.00 ч. на 1 януари 2009 г., както и за информация, постъпила по друг начин освен регламентирания. Достъпът до събраните данни е съгласно предвидения в Закона за защита на личните данни ред.


Резултати: След проверка на събраната информация на 6 януари 2009 г. На пресконференция в БТА “9 месеца” ще съобщи официално кое е Последното българско бебе на 2008 година и кое е Първото българско бебе на 2009 година. Ако се наложи те да бъдат определени чрез жребий, той ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус.


В деня на родилната помощ

На специално тържество, посветено на Деня на родилната помощ, Последното българско бебе на 2008 година и Първото българско бебе на 2009 година ще получат:
купища подаръци, предоставени от производители и вносители на бебешки стоки;
медальон БЕБЕ НА ГОДИНАТА; благопожеланията на българското общество, поднесени от Орисниците.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |