В новините
 
10.01.2009 17:04   Новината е видяна 4186 пъти
„Селена” няма да пострада от спрените доставки на газ

Специализираната АГ-болница има капацитет да приеме допълнително родилки от областта, средната температура в сградата не пада под 24 градуса

Специализираната болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Селена” в Пловдив няма никакъв проблем с отоплението, защото има собствена инсталация, която подгрява пиролезните котли на дърва. Монтирани са и слънчеви батерии, които са алтернативен и екологосъобразен източник на енергия, съобщи медицинският управител на здравното заведение д-р Георги Георгиев. Парното работи в цялата сграда, а от началото на годината средната температура в родилните зали, операционните и стаите за майки и новородени не е падала под 24 градуса, добави той.

Най-голямата частна болница в Южна България не предвижда никакво съкращаване на обема на работата, защото кризата със спрените доставки на газ няма да я засегне. Ражданията и спешните случаи не могат да чакат, създали сме всички условия за комфорт на пациентите, подчерта д-р Георгиев. Според него болницата има готовност да приеме допълнително родилки и бебета от региона, ако здравните заведения в Пловдив и областта имат проблем със спиране на централното парно отопление или претоварване на електрическата мрежа.

Капацитетът на Специализираната болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Селена” е за обслужване на 120-130 бебета и техните майки на месец.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |