В новините
 
14.01.2009 05:25   Новината е видяна 3780 пъти
Пътни инциденти за изминалото денонощие
Около 14.30 ч. на пътя Бургас - парк «Росенец», на около 200 м. след пътен възел «Крайморие», поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира л.а. «Шкода фелиция», със софийска регистрация, управляван от 66 год. Б.Б. от София. От ПТП е пострадала пътуващата на задната седалка в автомобила съпруга на водача - Е.Б., 64 годишна от София, която с фрактура и изкълчване на дясната тазобедрена става, е настанена за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота.

      Около 17.50 ч. на бургаското кръстовище на улиците «Иван Вазов» и «Цар Калоян» възниква пътен инцидент между : л.а. «Тойота Авенсис», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. И.И. от София и л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 25 год. Д.Д. от Бургас. От ПТП е пострадал водача на л.а. «Опел», който с комоцио, е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота. Причина за ПТП : по първоначални данни водача на л.а. «Тойота» не спазва знак Б-1 и отнема предимството на л.а. «Опел».

      Около 21.05 ч. на кръстовището на «Билковата аптека» в Бургас възниква пътен инцидент със значими материални щети, при който л.а. «Ауди 100», с бургаска регистрация, управляван от 35 год. Н.Д. от Бургас, преминавайки през разделителния остров, се блъска в светофарен стълб, след което се преобръща по таван / движил се е от ул. «Одрин» в посока «Сан Стефано»/. След проверка за употреба на алкохол с дрегер, същият е отчел 2,32 промила. Не му е взета кръвна проба, поради нежелание на водача. Причина за ПТП : движение с несъобразена скорост, след употреба на алкохол.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |