В новините
 
16.01.2009 18:33   Новината е видяна 4201 пъти
Работяга, Бургазлии

Кметът Димитър Николов се обърна с предложение към председателя на УС на „ЛУКойл Нефтохим” Бургас Сергей Андронов за разсрочено плащане на доставките на мазут към „Топлофикация” Бургас и възможно най- ниска цена на горивото. 
Двамата разговаряха днес по телефона, заради получената от кмета информация, че не е изключено всеки момент да бъде намалено газоподаването към топлофикационното дружество, което налага закупуването на големи количества мазут като алтернативно гориво. 
150 тона мазут на ден са необходими на „Топлофикация” Бургас, за да захранва потребителите в града, между които са и голяма част от училищата и детските градини. 
Андронов се е ангажирал, да обсъдят възможностите за разсрочено плащане с бургаската „Топлофикация”. 
Според Николов, посредничеството между двете дружества е необходимо, защото от техните търговски взаимоотношения зависи топлото на бургаските абонати на „Топлофикация”. 
Той призовава ръководствата и на двете дружества при преговорите, освен от чисто търговските си взаимоотношения да се ръководят и от социалната си отговорност, която имат към бургазлии.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |