В новините
 
18.01.2009 19:54   Новината е видяна 3860 пъти
Разкиха банда обирала автомобили
На 15.01.т.г. служители от сектор «Криминална полиция» при Пето Районно управление на МВР - Бургас съвместно със служители от сектор «Базова научно-техническа лаборатория» при Областна дирекция на МВР Бургас, са установили извършителите на седем взломни кражби на части и вещи от МПС, търговски обекти и вила, разположени на територията, обслужвана от Пето РУМВР / кражбите са извършени за периода от м. декември 2008 г. до м. януари 2009 г. / - това са : 27 год. К.С. , 24 год. М.Т., 20 год. И.М., всички от с. Рудник и три непълнолетни момчета от същото село. От проведените оперативни мероприятия и процесуални действия е консатитрано, че шестимата в различно съучастие са извършители на следните престъпления:

      - на 06/07.01.т.г., след взломяване ключалката на предната лява врата на микробус «Рено Еспейс», с бургаска регистрация, паркиран в с. Черно море, е извършена кражба на ел. инструменти /два перфоратора/ и комлект бургии.

      - на 09/10.01.т.г., чрез използване на твърд предмет е свалено стъклото на предната лява врата на л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, паркиран в с. Рудник и е извършена кражба на CD и DVD уредби.

      - на 13/14.01.т.г., след взломяване на витринно стъкло на бетонно хале, пригодено за мебелен склад на частна фирма, намиращо се в стопанския двор на Земеделска кооперация «Ззлатен клас» в с. Рудник, е извършена кражба на множество инструменти / ръчен циркуляр, две дрелки, два ъглошлайфа и др./.

      - на 04/05.01.т.г., след взломяване на стъклото на предната лява врата на л.а. «Ситроен Саксо», със софийска регистрация, паркиран в с. Черно море, е извършена кражба на CD уредба и мобилен телефон.

      - на 09/10.01.т.г., след взломяване на стъклото на предната лява врата на микробус «Форд Транзит», с бургаска регистрация, паркиран в с. Рудник, е извършена кражба на ел. дрелка заеднос бъркалка и удължител с макара.

      - на 19/20.12.м.г., след взломяване стъклото на входна врата на магазин за хранителни стоки в с. Рудник, е извършена кражба на ваучери за мобилни телефони и сумата от 100 лева.

      - на 14/15.12.м.г., след взломяване на част от ламаринена покривна конструкция на вила, разположена в местността «Дермен Дере» в землището на с. Рудник, е извършена кражба на електрически трион и три удължители с обща дължина 100 м.

      Вещите - предмет на престъпленията са иззети. Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |