В новините
 
20.01.2009 12:37   Новината е видяна 4012 пъти
Петко Маринов: Новият паркет в зала „Бойчо Брънзов” е изключително добър

Баскетболните хора в Бургас вече практикуват любимия си спорт върху нова настилка. Амортизираният паркет в зала „Бойчо Брънзов” бе сменен с нов, предоставен от Българска федерация по баскетбол по силата на споразумение за сътрудничество между нея и кмета Димитър Николов.

„Новата настилка е изключително добра”, категоричен беше треньорът на баскетболния „Лукойл Нефтохимик”. Днес /19 януари/ неговите момичета усилено се готвеха за предстоящите им две контроли и първо домакинство за сезона срещу „Берое” /Стара Загора/ на 7 февруари.

Върху новия паркет ще посрещне съперника си за Купата на България и мъжкият „Черноморец” на Димо Костов. Предстои теглене на жребий за определяне на първия противник на бургазлии в надпреварата.

На 24 и 25 януари БК „Делфин” и зала „Бойчо Брънзов” ще бъдат домакини на междуобластно първенство по баскетбол за деца на възраст 10-12 г. Бургазлийчетата от „Делфин” ще премерят сили с връстниците си от Ямбол, Сливен и Казанлък.

Новият паркет в зала „Бойчо Брънзов” е датско производство. Той покрива площта на игралното поле и аванс от 2 метра по неговата периферия.

В момента Община Бургас ремонтира санитарните възли и съблекалните в залата. Работи се и по обновлението на вътрешното й пространство.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |