В новините
 
20.01.2009 12:43   Новината е видяна 3760 пъти
Банята е под пълен контрол благодарение на българин

Мечтаете си вечер, след работа, да ви посреща .... вана, пълна с топла вода и бълбукащи мехурчета, във въздуха на банята да се носи опойващ аромат, от някъде да се прокрадват звуците на релаксираща музика, точно толкова тиха, колкото вие я обичате, а огледалото на стената срещу ваната да се превърне в монитор, върху който се излъчват великолепни природни пейзажи или пък просто върви любимия ви сериал.

Всичко това вече е възможно, при това без въобще да разчитате на всеотдаен роднина или на идеалната домашна помощница. Достатъчно е да оборудвате любимата си баня, а защо не и целия си дом с иновационните автоматизирани системи за контрол, разработени от великобританската фирма Unique Automation. 


Bathomatic – така се нарича системата за high-tech управление на банското оборудване. С нейна помощ всичко в банята – от смесителната батерия до подовото отопление и парната кабина, може да се контролира от всяка точка на града, държавата или планетата, стига да разполагате с компютър и мишка. Bathomatic се грижи за градусите в помещението, включва и спира осветлението; поддържа температурата на водата, алармира за евентуални проблеми с оборудването и... най-приятната част – по зададена от дистанция команда приготвя любимата ви вана – пълни коритото с вода, включва хидромасажните дюзи и аероджетове, добавя дори предпочитания аромат. А истинската глезотия е, че водата в готовата вана никога не изстива, защото bathomatic грижливо поддържа градусите такива, каквито вие ги предпочитате. 


Bathovision пък е ексклузивна TV система, която наистина е в състояние да превърне банята в място, от което никак да не ви се излиза. Bathovision представлява прелестен ултратънък LCD екран с размери от 23” до 46”, който без проблем може да се инсталира и в най-мокрото помещение, защото е абсолютно влагоустойчив. Устройството може да се управлява от централната система за автоматика на дома, от компютъра или пък да приема сигнала директно от телевизионен оператор. Уникалната екстра на специалния екран за баня е, че когато приемникът е в покой, той се превръща в огледало. Екранът се предлага в комплект с миниатюрни, но с великолепен звук тонколони, специално пригодени за това поколение монитори, които след монтажа са напълно невидими и превръщат контакта с bathovision в едно невероятно забавление и предпочитано удоволствие. 


Управителят на набиращата все по-голяма популярност британска компания за сградна автоматика от най-висок клас всъщност е българин. Г-н Пламен Василев, по-известен в средите като Fredy, създава Unique Automation през 2003 година с намерението фирмата да реализира напрактика най-добрите иновационни технологии за електронно управление на дома. Само за няколко години тимът на българина успява да създаде перфектна концепция за идеалния технологичен дом, изцяло съобразен с режима, навиците и претенциите на стопанина. Наред с поредицата от индивиуални реализации на частни обекти Unique Automation вече излезе на световния high-tech със самостоятелните продукти bathomatic, bathovision и най-новата bath roomservice, която с успех намира приложение в бутиковите хотели, не спираyr да търсят начини, с които да поглезят своите гости. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |