В новините
 
20.01.2009 16:14   Новината е видяна 4079 пъти
Българо-испански бизнес форум

Председателят на БСК Божидар Данев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов ще водят 12-членна българска бизнес делегация, която ще посети Барселона, Испания, в периода 19-21 януари т.г. На 20 януари в Барселона ще се проведе среща между представителите на българския и испанския бизнес, като домакини на срещата ще бъдат Камарата на строителите от Барселона и Каталуния (Germio de Constructors de Obras de Barcelona y Comarcas) и Фондацията на частните предприемачи FemCat. Посещението се организира от Българската стопанска камара по покана и със съдействието на Камарата на строителите от Барселона и Каталуния.

Целта на посещението е проучване на възможността за установяване на делови и бизнес контакти, формиране на бъдещи съвместни интереси или разширяване на вече съществуващите с реализирането им на териториите на двете страни.  30 испански бизнесмени от различни икономически сектори са потвърдили участието си във форума, като са проявили интерес да инвестират в България, както и да се кооперират с български партньори. Основните направления, към които е насочено вниманието на домакините, са строителството, земеделието и хранително-вкусовата промишленост, електрониката и високите технологии.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |