В новините
 
10.01.2009 16:24   Новината е видяна 4253 пъти
Созопол ще участва в туристическата борса на Финландия

Община Созопол е една от четирите български организации, които ще представят родния туристически продукт в Международната туристическа борса „МАТКА”-Финландия, която ще се проведе от 15 до 18 януари в Хелзинки. Созопол за първи път ще вземе участие в най- значимото туристическо събитие в Северна Европа и Прибалтика. Престижното изложение събира 1130 изложители от 74 страни от цял свят. Близо 85 000 са посетителите, от които 16 000-туристически фирми и организации. 23-то издание на туристическата борса ще бъде представено на 16 294 кв.м., а програмата и участниците в него привличат интереса интереса на над 1 400 журналисти. Изложението е насочено към професионалната и масовата публика, а атрактивното представяне на туристическите продукти го прави изключително интересно събитие.

Община Созопол ще участва със собствен щанд, на който посетителите ще бъдат запознати с възможностите на Созопол като туристическа дестинация. Мултимедийна презентация на морския туризъм в Созопол ще бъде сред акцентите в представянето на общината на финландската туристическа борса. Многобройните посетители ще могат да видят и филм, представящ историята и археологията на града като един от най-желаните български дестинации за културен туризъм. Луксозен каталог ще представи всички хотели, ресторанти и комплекси. За първи път в него като рекламен продукт е експониран  и новия входен знак на Созопол. Каталогът представя Созопол и като градът на параклисите,които са повече от 20. В изданието, което е на английски език е отделено място и за природните забележителности като прекрасно съчетание на море и планина.

През 2009 година община Созопол ще участва в шест международни туристически борси, като ще затвърждава завоювани позиции и ще търси нови туристи. Общата политика на общината е да бъдат привличани платежоспособни туристи, а Созопол да стане привлекателна дестинация за богати туристи. Това определя и избора на международни изложения, където туристическия продукт на Созопол ще бъде представен. За първи път община Созопол ще участва и в туристическите борси в Москва, Русия, Тел Авив, Израел и Алмати, Казахстан.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |