В новините
 
22.01.2009 12:27   Новината е видяна 3479 пъти
Зимните разпродажби набират сериозна скорост

Зимните разпродажби в Мол Варна набират сериозна скорост и вече има обекти в търговския център, които предлагат висококачествени стоки с рекордни намаления от 70%.

Повече от шест месеца след откриването на Мол Варна, ценителите на качественият шопинг вече познават добре търговските марки, които са представени в него и следят внимателно календарът на намаленията и разпродажбите.    

Сред ключовите наематели в търговския център са Esprit, Sprider Stores, Fox, New Yorker, Nike, Adidas, Miss Sixty & Energie, Puma и др.  

Скоро след като завършиха празничните емоции и изтощителните обиколки за закупуване на коледни подаръци, ето че търговците предлагат нови изкушения за жителите на Варна и региона.

При анкета, организирана наскоро на територията на търговския център по идея на национален всекидневник, в която бяха интервюирани еднакъв брой мъже и жени непосредствено след извършена от тях покупка, резултатите показаха, че водещ мотив при покупката не е специален повод или празник.

Обичайната причина за т.нар. спонтанни покупки „без повод” е провокирана именно от предизвикателни намаления и промоции на търговците, потвърдиха данните от анкетата.

В момента намаленията в Мол Варна стартират от 20-30% и на места достигат рекордните 70%, като през периода на кампанията търговците поетапно променят своите оферти.

„По време на разпродажба е логично да има най-голям интерес към най-смелите търговски отстъпки,  което провокира допълнителна конкуренция между самите търговци и им носи повече лоялни клиенти” , коментира мениджърът на Мол Варна, Ивайло Иванов.

„Организирането на кампания за разпродажби, съобразно международните стандарти и опит на търговските центрове в Европа, означава координация с отделните наематели, функциониращи в центъра. В този смисъл Мол Варна е първият търговски център в България, който предприема стъпки да организира подобна кампания с участието на над 100 търговски обекта едновременно”, добави Иванов. 

Някои от търговците ще запазят намаленията в обектите си почти до края на февруари, когато пристигат първите доставки на нови колекции.

Междувременно за по-добра ориентация на „ловците” на най-добрите оферти, тази седмица предстои да излезе от печат първият актуален шопинг указател на Мол Варна с информация за всички магазини, които участват в зимните разпродажби на търговския център.

Шопинг културата, в чието развитие Мол Варна заема една от водещите позиции в България предвид своя капацитет от почти 150 действащи търговски обекта, търпи позитивни промени през последните месеци.

Доказателство за това са разнообразните събития и промоции, които всеки месец намират специално място в търговския център, като по този начин допринасят за това пазаруването да се трансформира от „покупка” в удоволствие.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |