В новините
 
03.02.2009 19:18   Новината е видяна 5405 пъти
Общинската администрация извърши проверки на строителните обекти в Бургас
Инспектори от общинската дирекция „Опазване на околната среда” направиха проверки на общо 45 строителни обекта на територията на града. Инспекцията бе по повод замърсяването на уличната инфраструктура около строежите, което е резултат от дейността на строителните фирми.

      В периода от 26 до 30 януари са проверени обекти, намиращи се в к-сите „Изгрев” и „Зорница” – 5 бр., в „Славейков” – 6 бр., в ЦГЧ /Централна градска част/ – 8 бр., в „Лазур” и „Братя Милдинови” – 9 бр. и в ж.к. „Меден Рудник” – 17 бр.

     Направените проверки установиха, че 17 от строителните обекти са затворени и не функционират, а работниците на други 18 строителни площадки извършват почистване на гумите на автомобилите преди напускане на строителния обект, съгласно Заповедта на кмета /от 7 декември 2007 г./ и Наредбата по управление на отпадъците и поддържане чистотата на територията на Община Бургас.

     Най-сериозни проблеми, свързани със замърсяване на улиците и площите около тях, инспекторите са констатирали основно около строежите в Зоната на Районен център в к-с „Меден Рудник”.

     4 известия за съставяне на акт и налагане на санкции са изпратени на управителите на строителни фирми, които не почистват своите автомобили и строителна техника, което е и основната причина за калта и мръсотията по бургаските улици.

     Общинската администрация призовава строителните предприемачи да спазват нормативните изисквания и да не замърсяват прилежащите площи и улични платна, както и да не складират строителни отпадъци и земни маси извън оградите на строителните площадки.

     Инспекторите в дирекция „Опазване на околната среда”  ще продължат да извършват проверки на строителните обекти.


Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
Услуги - Изготвяне на Дипломни и Курсови Работи на Руски Език
Услуги - Преводи - руски-български-руски
Услуги - Нов век-вашето решение за бързи преводачески услуги
Забавления, музика - Получите капитал для своего проекта, свяжитесь с нами сегодня
Търси партньор - ДЕНОНОЩЕН секс по телефона или на живо с палавата курвичка... взаимна френска и анален 090/363100 вътр. 445
Търси партньор - ПЕРВЕРЗНА курвичка, искам да го изпия и да ме слушаш как преглъщам.erotika.090363001 вътр 755
Търси партньор - 090363001. вътр.222.. КуРвЕнЦе*обичам да ЛаПаМ ПиШкИ да ме ЧУКАТ НА ЗаДнА**СкАйП и на ЖиВо
Услуги - Нов век-вашето решение за бързи преводачески услуги
Търси партньор - ясновидство гледане на живо по скайп или вайбър записване на телефон 0886082041 разваля черни магии оправя кармични пътеки събира разделени двойки реш
Търси партньор - МЛАДА СЕМЕЙНА ЖЕНА ТЪРСИ БЪРЗ СЕКС ПРЕЗ ДЕНЯ ИМАМ ТЕРЕН ОБИЧАМ ФРЕНСКАТА ЛЮБОВ СМС С ТЕКСТ РОЗА НА НОМЕР 191982 ДА СЕ УГОВОРИМ И ВИДИМ СЕГА СЕРИОЗНА С
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |