В новините
 
04.02.2009 19:30   Новината е видяна 4265 пъти
Двете най-големи рап-организации Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N и Hood G Fam Ent. се обединиха в мащабен проект

В рап музиката думата “обединение” е изкарана от речника на всеки уважаващ себе си артист. В САЩ войната между рапърите и техните лейбъли ескалира до открита вражда помежду им. България по нищо не отстъпва на световните стандарти и артистите също воюват помежду си и се атакуват непрекъснато с продукция и “вежливи” изказвания един за друг. Както всяко правило обаче и това си има изключение. От лагерите на двата най-силни рап организации – тези на “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” и “Hood G Fam Ent.” обявиха, че са стартирали съвместна работа помежду си.

Плод на това е първият проект на двата лейбъла за 2009 г. – а именно мащабната продукция “ZIG-ZAG”. Песента, която е вече записана и е хит сред феновете на двата лейбъла, показва недвусмислено, че спора е безмислен защото каузата е една. Едни от най-добрите артисти на родната рап сцена участват вътре, специална селекция измежду аудиторията им е определила кои точно артисти от двете компании да вземат участие в сензационния проект. Песента е записвана в две студиа, а върху продуцирания от Hoodini инструментал може да се чуят речетативите на S.T.A.M.B.E.T.O, Masta G (Добри Момчета), 45-ти Калъбър, хип-хоп гърлата uoHuTy от G.G.P. PUSSIES, Hoodini & Grave. “Резултатът е много добър, вярваме, че парчето ще стане хит” – коментира 45-ти Калибър.

От “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” обещават, че ще стартират работа по заснемане на клип по песента. Двата лейбъла имат най-голямо влияние върху младата аудитория от години, а освен, че непрекъснато се увеличава броя на поддръжниците в страната, се увеличава и числеността на артистите им - общо 40 за двете организации. Артистите заснеха и фотосесия за промоцията на “ZIG-ZAG”, като премиерата на песента пред публика ще се състои на 9 Февруари  специално за седмия рожден ден на “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.TI.O.N” в бургаския клуб “Алиби”. Сред VIP-гостите на лейбъла ще присъстват известни рап-имена от страната, както и звезди от родния шоу-бизнес. Кои са те обаче, засега се пази в тайна.

От щаба на “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” съобщиха, че в момента работят по снимките на видеото “Произведено в Бургас”, снимано специално за MTV на high definition формат, като процеса е по стандарти и указания, спуснати до лейбъла от централата на телевизията. “Hood G Fam Ent.” преди няколко седмици пуснаха албума на Hoodini – “Thriller”, превърнал се вече в хит сред феновете и в момента също работят по нов видеоклип.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |