В новините
 
12.02.2009 19:45   Новината е видяна 6923 пъти
Мирослав Илич, Неда Украден и Халид Муслимович ще пеят заедно у нас през април

След супер успешния съвместен концерт с Шабан Шаулич и Рени през есента на миналата година, Мирослав Илич отново ще пее пред българска публика в зала 1 на НДК на 11 април, този път в компанията на също толкова забележителните изпълнители Неда Украден и Халид Муслимович.

Трите сръбски звезди ще гостуват у нас в третото издание на станалия вече традиционен проект „Мост на Балканите“, в който продуцентска компания АРТ БГ събира на една сцена големи имена от южната ни съседка и обичани родни гласове. Тъй като кралицата на сръбската музика Драгана Миркович няма да успее да дойде у нас през април поради натоварената си програма, АРТ БГ направи всичко възможно, за да не разочарова почитателите на класната сръбска музика и отправи покана към настоящото бляскаво трио.

Неда Украден обещава да направи разходка из най-големите си хитове, сред които   „Шуми шуми Яворе“ и „Зора йе“,а  кулминацията ще бъде известното в цяла България парче „Диаманти“, по чиято мелодия родната фурия Ивана изпя „Води ме в някоя квартална кръчма“. Кариерата на Неда Украден обхваща повече от три десетилетия, през които е издала над 25 албума. 

Халид Муслимович, певец с характерен тембър от златното поколение на Мирослав Илич и Шабан Шаулич, е познат у нас с хитовете „Мене е учило време“, „Не троши сузе“ и др. Творчеството му предизвиква овации не само на Балканския полуостров, но и в държави от Западна Европа като особено популярен е в Германия.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от днес на касата на НДК и в мрежата на Eventim  на цени между 20 и 30 лв и за специалните места в залата – между 40 и 50 лв.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |