В новините
 
17.02.2009 18:38   Новината е видяна 4155 пъти
Черноморец” тренира в Бургас без кадрови проблеми

Всички футболисти на „Черноморец – Бургас” тренираха тази сутрин на стадион „Лазур”. В групата няма контузени състезатели, като само Пламен Крумов все още се възстановява от вирусно заболяване и тренира самостоятелно. От утре и той се включва в заниманията, заедно със съотборниците си. Следобед футболистите ще проведат още една тренировка. 

В сряда ще се изиграе предпоследната контролна среща в подготовката за новия сезон, а тя ще бъде срещу водача в Югоизточната „В” група Поморие. Двата отбора вече играха една контрола, която „акулите” спечелиха. Сега поморийци ще върнат визитата на футболистите на Красимир Балъков. Мачът ще се играе на стадион „Лазур” и е с начален час 17.00, а входът е свободен.

В събота отново на стадион „Лазур” „Черноморец – Бургас” ще изиграе последната си контрола, като съперник в нея ще бъде варненският „Спартак”. Двубоят ще се играе на електрическо осветление и с начало от 19.00 часа. В същия час ще започне и мачът от първият пролетен кръг на шампионата в „А” група, който обаче е седмица по-късно, на 28 февруари и ще противопостави отборите на „Черноморец – Бургас” и „Ботев” Пловдив.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |