В новините
 
22.02.2009 01:54   Новината е видяна 4012 пъти
Представяне на резултатите от национална конференция Енергийна стратегия на Р България- анализи и препоръки

Днес в сградата на агенция „София Прес” се проведе пресконференция, на която беше представена обща декларация на участниците в провелата се на 19 и 20 февруари Национална конференция „ Енергийна стратегия на  Р България- анализи и препоръки”.
По време на двудневната конференция, организирана от Екологично сдружение „За Земята”, представители на неправителствени и природозащитни организации, учени експерти, представители на бизнеса и браншови организации, обсъдиха и анализираха Проекта за Енергийна стратегия на България до 2020 г., предложен от Министерство на икономиката и енергетиката и установиха сериозни слабости в предлагания документ. 
Декларацията, изразява общо съгласие и разбиране, че са необходими значителни промени в подхода на подготовка и приемане на енергийна стратегия на България както и на целите, приоритетите и стратегическите решения в нея.
През месец март предстои внасянето на общо аргументирано становище в отговорните институции- Министерство на икономиката и енергетиката, които изготвят енергийната стратегията, Министерство на околната среда и водите, които ще извършат екологичната оценка на проекта, както и Европейската комисия.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |