В новините
 
25.02.2009 12:24   Новината е видяна 5695 пъти
Разплитат проект на Община БУРГАС

Воплите на Община Бургас - отново на вниманието на Бурзалии, Мине не мине ден и ако 3 поредни дни (петък, събота и неделя) никой за нищо не е погалил общината по главицата, тя почва да плаче. Поредните вопли на децата достигат до нас благодарение на 0899 255 569 

Разплетоха живия плет по ул. „Стамболов” 
В края на 2008 г. Община Бургас засади жив плет и дълготрайна декоративна растителност по ул. „Стефан Стамболов”, в участъка между улиците „Левски” и „Пробуда”.
Тези дни експерти от отдел „Озеленяване” установиха, че живият плет вече не е съвсем жив. На места декоративните храсти са жестоко стъпкани, вероятно защото някои хора не желаят да извървят двайсетина метра и да ги заобиколят. Те просто са си проправили пътечки през тях. Стъпканите растения са от вида птиче грозде /лигуструм/. На отделни места личат дупките на откраднати храсти от вида чашкодрян /евонимус/. Това растение идва от далечна Япония и е предпочитано от повечето любители на стайната зеленина заради красивото обагряне на листата.

В края на миналата година по ул. „Стамболов” бяха обособени и 88 паркоместа. Въпреки това честа гледка са паркираните върху новите тротоари автомобили.

Общинска администрация призовава гражданите: Моля, не правете така!

Нека Бургас да е красив и зелен.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |