В новините
 
25.02.2009 09:13   Новината е видяна 4394 пъти
Билла България със специална кампания по повод Националния празник 3 март

София, 25 февруари 2009. Билла България стартира специална кампания, посветена на Националния празник на страната 3 март. Тя ще подкрепя активно родното производство, като за целта в рамките на следващите две седмици  търговската верига ще предлага редица продукти наше производство на специални преференциални цени. 


Кампанията започва този четвъртък, 26 февруари, продължава до 11 март и ще се проведе във всички 40 супермаркета на Билла в цялата страна. 
 
В специалната промоция, посветена на Националния празник, са включени изключително разнообразни стоки българско производство, така че да бъде задоволен вкуса и на най-взискателния клиент на търговската верига. На специални цени с отстъпки ще се продават както храни, които пазаруваме ежедневно, така и различни нехранителни стоки – перилни препарати, стоки за бита,  трикотаж и др. В списъка с българската продукция се нареждат и DVD-та на емблематичните български филми като «Лавина», «Всичко е любов» и «Войната на таралежите», които също ще могат да бъдат закупени на преференциална цена. 


Билла България е подготвила за клиентите си приятна изненада и по повод друг традиционен български празник – 1 март. На този ден всички, пазаруващи в магазините на веригата в цялата страна, ще получат подарък мартеничка с пожелание за здраве и късмет. 


В момента Билла България финализира подготовката си по отношение на изискването за обозначаване и разделяне на млечните продукти с растителни мазнини. Във връзка с това от компанията съобщават, че от началото на следващия месец във всички магазини в страната ще има специални ленти, които ще разграничават млечните продукти. 
 
 
 


Повече за БИЛЛА


Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 октомври в София. За 8 години са открити общо 40 магазина, 8 от които в столицата, като само през 2008 г. компанията  отвори 11 супермаркета. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |