В новините
 
26.02.2009 02:02   Новината е видяна 3879 пъти
Директорът на Регионалното управление на НАП - Бургас определи атаките срещу нея като предизборна кампания на Яне Янев

Директорът на Регионалното управление на Националната агенция по приходите в Бургас Румяна Дулева заяви вчера на пресконференция, че няма намерение да подава оставка.
“С нищо не съм нарушила закона, етичния кодекс на НАП и моя морал”, каза тя.
Повод за официалното изявление на шефката на данъчните в Бургас стана обвинението на лидера на партия “Ред, законност и справедливост” Яне Янев, че Дулева е придобила имоти по Черноморието за милиони левове и не е плащала данъци.  Вчера тя беше категорична, че няма никакви притеснения относно ,„клеветите” на депутата.
„Данъците, които е трябвало да бъдат платени, са платени, а в имотните декларации, които подавам,  са посочени какви имоти притежава семейството ми и какъв е произходът на парите, с който са закупени”, коментира още Дулева.
Тя определи атаката  на Яне Янев като атака срещу НАП- Бургас от определени среди, с които „данъчните са  имали някакви взаимоотношения”. Дулева допълни също така, че е клевета изказването на Янев, че е продала имот на Мария Мургина. Директорът на Регионалното управление на НАП - Бургас допълни, че ежегодно си попълва данъчните декларации, които се изискват по закон. Дулева заяви, че не се страхува от предстоящата проверка на централното управление в София, след като такава вече е била направена от Бургас, защото сигналът е бил подаден в данъчното на 29 януари тази година.
„За съжаление депутатът Янев е защитен от имунитет в момента, но надявам се, няма да е вечен имунитетът му. В момента следя с голям интерес всичко казано от него, което ще ми даде възможност един ден да потърся правата си”, каза още тя.
По думите на Дулева има причина за тази атака. Според нея има много недоволни от работата на НАП – Бургас, които се опитват да говорят чрез устата на Яне Янев.
Шефката на данъчното в Бургас посочи, че за миналата година служителите на НАП-Бургас са предотвратили източването на 40 млн. лв.  ДДС. През 2007 година са спрени ДДС измами за 27.5 милиона лева. Само за настоящата година по този повод 19 фирми са предадени на прокуратурата.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |