В новините
 
28.02.2009 06:28   Новината е видяна 4250 пъти
Направете всеки момент специален ...

От няколко дни в Бургас стартира нов проект; НАПРАВИ ВСЕКИ МОМЕНТ СПЕЦИАЛЕН - ПОДАРИ СЛАДКО ПРИЗНАНИЕ. Проектът не се финансира от европейски институции или местни власти. 
Сайтът представя продукцията на интернет фирма Фрути ЛУКС, която се занимава с аранжиране и доставка по домове и офиси на сладоледи, сладоледени торти и букети от плодове и шоколад.

Fruity Lux е компания за пресни плодови букети, Fruity Lux е начин да покажете своите чувства, с Fruity Lux всеки момент е специален - от рождени дни, годишнини и поздравления до бизнес мероприятия и клиентски подаръци.Нашите букети са направени от първокласни пресни плодове, подредени в различни зашеметяващи форми.

Fruity Lux е основен представител на сладоледи "Raffy" за южното черноморие.

За всеки празник или личен повод са предвидени специални аранжировким които  наяве са много по-красиви и апетитни от моделите на екрана. Букетите са от половин до 1 метър на височина, а продуктите само екстра качество.

Продуктите на фирмата са представени на адрес: www.fruitylux.com, където могат да се поръчат сладките букети.

Според администраторите и собственици на сайта техните букети са галеща изненада за колебаещите се сърца. Ягодите, потобени в бял или тъмен шоколад са перфектно ангажирани и поднесени в офиса на любимата имат неотразим ефект.

Доставките, поради деликатността на материала и желанието на Фрути Лукс да подкрепят прецизно вашата изненада засега ограничава обхвата на феновете в Бургас, София, Стара Загора, Варна и Пловдив.

Телефон за поръчка: 0878815553 или онлайн на адрес: www.fruitylux.com






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |