В новините
 
26.02.2009 21:56   Новината е видяна 4761 пъти
Издирват се

Областна дирекция на МВР - Бургас издирва : 37 годишния Любен Джубрилов 40 годишния Тодор Атанасов и 23 годишния Стоян Тенекеджиев, и тримата от Бургас, във връзка с образуваното досъдебно производство, по което задържани на 20.02.т.г. в района на бургаската улици “Пиротска” бяха : 36 год. Георги Генчев и 31 год. Илиян Стоянов. Спрямо двамата задържани на 23.02.т.г. състав на Бургаския окръжен съд постанови постоянни мерки за неотклонение “задържане под стража”, следствие от повдигнатото спрямо тях обвинение по чл. 321 А и 213 А от Наказателния кодекс - за лихварство и изнудване. 

По образуваното досъдебно производство, в Областна дирекция на МВР - Бургас на 23.02.т.г., сам се предаде обявения за издирване - Александър Стоянов, 25 годишен от Бургас - брат на задържания Илиян Стоянов, чиято мярката за неотклонение се разглежда в момента от състав на Окръжен съд - Бургас.

Областна дирекция на МВР - Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на последните участници от организираната група за лихварство и изнудване - Любен Джубрилов, Тодор Атанасов и Стоян Тенекеджиев, да се обадят незабавно на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР! Анонимността им ще бъде гарантирана!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |