В новините
 
27.02.2009 22:26   Новината е видяна 4206 пъти
Уникални мартеници от деца и възрастни получи кметът на Бургас Димитър Николов

В навечерието на древния български празник Баба Марта, кметът Димитър Николов и общинската администрация получиха уникални мартеници и сърдечни пожелания за здраве, благополучие и грижа към хората със специфични нужди в Бургас.

     Ръчно изработените картички и мартеници бяха поднесени с много желание и ентусиазъм от деца от „Защитено жилище за хора с умствена изостаналост” и „Бюро за социални услуги за хора с увреждания” към Националния център за социална рехабилитация, от възрастни хора от „Дом за стари хора Цвета и Анка Върбанови” и Центъра за социална рехабилитация и интеграция на зрително увредени хора. Мартеничките са изработени с много любов и фантазия.

     Тържеството продължи с кратка празнична програма от децата от Младежкия културен център в Бургас, които подариха уникално изработено пано.

     Кметът на Община Бургас Димитър Николов благодари за красивите мартеници, почерпи участниците в празненството и пожела здраве на присъстващите, и на всички граждани на община Бургас.

     На тържеството по случай Баба Марта присъстваха още заместник – кметът д-р Лорис Мануелян, директорът на дирекция „Здравеопазване и социални дейности” д-р Ивайло Димитров, началникът на отдел „Социални дейности” Мая Казанджиева и директорът на Младежки културен център Веселина Тодорова. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |