В новините
 
27.02.2009 23:25   Новината е видяна 4161 пъти
Отец Радослав освети обновения стадион „Лазур”

Тържественият водосвет бе отслужен в присъствието на всички треньори и футболисти от представителния отбор на ПСФК „Черноморец – Бургас”. Отец Радослав от църква „Света Богородица”, отслужи молебен за здраве и успехи на всички в клуба. След това футболистите целунаха светия кръст и бяха поръсени със светена вода от отеца.
Божият служител, освети и обновените съблекални за футболистите, треньорската стая на стадиона, както и многофункционалната зала за пресконференции, анализи и обучение.
В събота, 28 февруари от 15.00 часа отборът на „Черноморец – Бургас ще изиграе последната си контролна среща преди подновяването на пролетния полусезон в „А” група. Негов съперник ще бъде отборът на Сливен. Входът за зрителите е свободен, като за тях ще има много изненади, безплатни напитки и разнообразен кетеринг.
На двубоя ще присъства и специалният гост на Красимир Балъков - Фреди Бобич, който има ползотворни срещи с ръководството на бургаския тим. Бившият съотборник на „магическия халф”, изгледа с нескрит интерес следобедната тренировка на отбора на „Черноморец”.  
Каним всички привърженици на футбола от Бургас и региона да посетят футболния празник на града ни, на обновения по европейски стадион „Лазур”  - 28 февруари – събота, 15.00 часа.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |