В новините
 
28.02.2009 23:01   Новината е видяна 4001 пъти
Капка по капка - вир. Кражби

На 27.02.2009 г. в 19.00 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР - Царево е получено съобщение, че за времето от 17.00 ч. до 19.00 ч. на същата дата неизвестно лице е извършило кражба на 1200 лв. и 10-литрова газова бутилка от частен дом на ел. “Хан Аспарух”. По случая е образувано досъдебно производство. 


На 27.02.2009 г. в 13.00 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР – Малко Търново е получено съобщение за кражба от магазин за хранителни стоки в с. Младежко, общ. Малко Търново. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице е проникнало в обекта след взломяване халките на катинара на входната врата и извършило кражба на цигари, алкохол, шоколади, прах за пране, кафе, хранителни продукти и други стоки. Щети – в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

          

На 27.02.20 г. в09.00 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР – Поморие е получено съобщение за извършена кражба на медни проводници от трансформатора на рудник край с. Каменар, общ. Поморие. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице, чрез срязване на два катинара и взломяване на други два на външни метални врати, проникнало в трансформатора и извършило кражба на меден ел.проводник на обща стойност 8750 лв. Рудникът в момента не работи и кражбата не се е отразила на производствения процес. По случая е образувано досъдебно производство. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |