В новините
 
06.03.2009 13:57   Новината е видяна 7255 пъти
Издирвани лица

Издирваният от Областна дирекция на МВР - Бургас за участие в организирана група за лихварство и изнудване Тодор Атанасов, 40 годишен от Бургас, се е предал сам тази сутрин. Същият е задържан под стража за срок от 72 часа  и приведен в следствения арест.

Към момента ОД на МВР - Бургас издирва още : 37 годишния Любен Джубрилов и 23 годишния Стоян Тенекеджиев, и двамата от Бургас, във връзка с образуваното досъдебно производство. Припомняме, че в тази връзка на 20.02.т.г. в района на бургаската улица “Пиротска” бяха задържани : 36 год. Георги Генчев и 31 год. Илиян Стоянов. Братът на Илиян Стоянов - Александър се предаде сам на 23.02.т.г., като към момента състав на Бургаския апелативен съд разглежда постоянната му мярка за неотклонение “задържане под стража”, постановена от състав на Бургаския окръжен съд. 

Спрямо четиримата мъже - Тодор Атанасов, Георги Генчев и Илиян и Александър Стоянови са повдигнати обвинения по чл. 321 А и 213 А от Наказателния кодекс - за лихварство и изнудване. 

Областна дирекция на МВР - Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на последните участници от организираната група за лихварство и изнудване - Любен Джубрилов и Стоян Тенекеджиев, да се обадят незабавно на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР! Анонимността им ще бъде гарантирана!

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |