В новините
 
06.03.2009 15:46   Новината е видяна 4107 пъти
Калан Метод е една революция в изучаването на английски език

Основава се на бързата реакция при огнестрелни въпроси и отговори ,като същевременно методът затвърждава и 4-те умения: слушане, говорене, четене и писане.Слушането и разбирането се осъществяват на момента, без дълго мислене и колебливост, като успеваемостта на този метод е 95% на международните изпити Кеймбридж,IELTS, TOEFL и др.
  „Калан” метод е директен метод, при който курсистите слушат и говорят и чак по-късно четат и пишат ,като динамиката в час им позволява да създават бърз рефлекс при комуникация.Думите и изразите са преведени и написани предварително , така че те не губят излишно време в писане на думи. Комуникацията е изцяло на английски.
С  „Калан” метод английски се учи за една четвърт от времето, необходимо на всеки друг метод , като гарантира много добри резултати практически за всеки, който има мотивацията да учи английски език и не изисква академични умения.
Чуждият език се усвоява така ,както да шофираш или да пишеш на машина – като рефлекс и практически доказва , че  е достъпен и ефективен за всеки  .
 От четирите езикови дейности, които се усвояват при изучаване на език – слушане, говорене, писане и четене, устното изразяване (или говоренето) на езика е почти винаги най-трудно усвоявано.
При метода „Калан” курсистът е поставен в ситуация, в която е провокиран да се изразява мигновенно ,без да разсъждава върху структурата на изречението .Въпросите на които той отговаря с вече усвоени модели  и конструкции  с течение на времето се наслагват с все повече нови думи и изрази, докато се стигне до едно свободно общуване на английски без стресови ограничения .
По този начин, курсистът превъзмогва  затруднението, което има по отношение на устното изразяване и придобитото умение му дава увереност, че може спокойно да води разговор на чужд език.  .
Скоростта, с която  се говори в час  спомага за концентрацията на курсиста  ,създава бърз рефлекс на разбиране и отговор,без да се превежда,което му позволява  да чува и разбира все повече и повече думи. Високата ефективност при усвояване на езика се базира и на преговора  всеки час и независимо на кое ниво е курсиста 5,6 или12 –то , практика е първият час курсистите винаги да се връщат назад и да преговарят вече отдавна заучени конструкции .
С Калан метод  изучаването на езика е лесно и забавно и веднъж започнал да учи по Калан курсистът е мотивиран от знанията, които придобива ,като самочувствието се повишава и сигурността нараства.
По Калан метод работят над 1000 училища по цял свят,  като Браво Център е първото и за сега единствено такова в България.

гр. Бургас, ул. Екзарх Йосиф 6 - офис и учебни зали
ул. Абоба 14Б - детска зала

Тел: 056 91 73 91, 056 82 18 28
моб. 0896 108 608
e-mail: bravoflcentre@abv.bg
Skype: bravo.centre

гр. София, ул. Професор Никола Михайлов 2, ет.1
Тел.02/988 31 88  моб.0896114456





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |