В новините
 
08.03.2009 21:23   Новината е видяна 5970 пъти
Марта Вачкова и Жените на посещение в Москва

Ексбрадърките Лиляна и Зейнеб и певицата Емануела обсъждат истинските мъже в предаването утре
По повод 8-ми март и българските културни дни в Русия женското токшоу по БНТ1 и неговата водеща Марта Вачкова са на специално посещение в Москва по покана на Българския културен център. В рамките на едноседмичната визита обаятелната водеща се срещна с най-елитните дами на родния и руския бизнес в руската столица, с успели представителки от Българския индустриален център там. Актрисата беше на официална вечеря с големия арменски актьор, режисьор и продуцент - Армен Джигарханян. „Напомняш ми на Ела Фицджералд”, споделил Джигарханян пред Марта. Днес предстои среща с известната певица Лолита Милявская, водеща на едно от най-популярните женски предавания – „Лолита. Без комплекси”, което се излъчва по руския ”Първи канал”. Вачкова ще се срещне и с руската киноактриса Вера Глаголева. Как празнуват руските дами своя празник, по-успели и по-уверени ли са от българските представителки на нежния пол - ще стане ясно в някое от следващите издания на „Жените”.
Темата в предаването утре, 9 март, е за мъжете и техните качества като силен пол. Дали наистина всички свестни мъже са гейове? Какъв трябва да е истинският мъж, какво очаква съвременната българка от един мъж? Какви са нейните изисквания към партньора, как самата тя възпитава синовете си? И по-малко жени ли се чувстваме от това, че мъжете напоследък у нас са по-скоро изнежени лигльовц – са само част от въпросите, на които гостите в студиото на „Жените” ще търсят отговори. За истинските мъже Марта ще си говори с ексбрадърките Зейнеб и Лиляна, с певицата Емануела, с психоложката Соня Китова и със Зоя Попангелова, съпруга на скиора Петър Попангелов. 
„За мен е най-важно мъжът да бъде отговорен. Не е задължително да е богат, но да бъде глава на семейството. Мъжете още малко и ще поискат ние да ги издържаме. Щом един мъж няма пари, значи е безотговорен. Може да работи и като таксиметров шофьор, но да се грижи за семейството си”, е на мнение Лили от Big Brother 3. Тя споделя още, че в основата на една връзка е мъжът да бъде стабилен и в леглото. Категотичен пример за Лиляна за истински мъж е Слави Трифонов
“Истинският мъж е мъжът, в който да се влюбиш безумно”, споделя Зейнеб Маджурова от първия сезон на Big Brother. Бургазлийката обяснява, че не бива мъжът да е по-глезен от жената. Тя е на мнение, че мъжете напоследък са се „разлигавили и искат дамите им свалят звезди и да ги обгрижват”. „Скоро на 8-ми март ние ще започнем да им подаряваме цветя”, е малко крайна в изказването си Зейнеб. Тя разказва, че джентълмените вече не са на почит и че материалният свят доста е ограбил някои от представителите на силния пол. Блондинката счита, че колкото по-богат е един мъж, толкова по-беден е емоционално. „Радвам се, когато видя някой мъж да покаже емоция, да се разплаче. За съжаление в живота ми в момента няма истински мъж”, доверява Зейнеб.

“Мисля, че съм докопала един истински мъж, който горе-долу отговаря на критериите ми”, откровено споделя попфолк изпълнителката Емануела. Тя разказва, че съвременните мъже не виждат положителен пример от бащите си, а българските майки са прекалено обсебващи и натрапчиво се месят в живота на своите синове.

Психоложката Соня Китова споделя, че е имала истински мъж до себе си, но го е изгубила. Тя изповядва, че е истински щастлива, защото все пак го е срещнала и че той я е карал да се чувства значима. „Най-много ме притеснява мекушавостта на съвременните мъже”, заявява Соня. Според нея има жени, които не могат да понесат джентълменско отношение към тях и наричат мъжете с обноски „лигльовци”. „Критериите на жените станаха прекалено високи и българските мъже не могат да ги следват”, е на мнение псиложката.

“Най-важните качества за един мъж са чест и достойнство”, казва Зоя Попангелова. „Българинът не може да играе голф, защото това е джентълменска игра”, споделя за финал съпругата на известния скиор. 


Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |