В новините
 
14.03.2009 11:23   Новината е видяна 3978 пъти
Нараства броят на престъпленията в България

За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 30 год. Н.С. от Айтос - 1.31 промила.

           На 16.02.т.г. от складовото помещение на супермаркет, намиращ се на бургаската улица «Цар Симеон І», е извършена кражба на дамско портмоне, собственост на 35 годишна бургазлийка / с намиращите се в портмонето банкови карти е изтеглена сумата от 1 280 лв. В резултат на проведени съвместни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор «Криминална полиция» и сектор «Охранителна полиция» при Първо Районно управление на МВР - Бургас е установени и задържани извършителите на деянието - това са : 27 год. М.Г. и 20 год. И.Ч., и двамата от Бургас. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпната дейност на лицата продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас. 

      На 12.03.т.г. по линия «наркоразпространение» служители на сектор «Криминална полиция» при Пето Районно управление на МВР - Бургас са провели специализирана полицейска операция, при която около 17.00 ч. зад автобусната спирка на «Операта», е  задържан криминално проявения : Д.Т., 28 годишен от Бургас. По време на проверката Д.Т. е изхвърлил цигарена кутия, съдържаща 28 топчета с кафеникаво прахообразно вещество, реагирало при направения полеви тест на хероин. Д.Т. е задържан за срок до 24 часа, като по случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 12.03.т.г. служители от Районно управление на МВР - Камено са установили извършителя на кражбата на авто-CD и две тонколони от лек автомобил, паркиран в Камено - това е : 30 год. К.Н. от с. Свобода, общ. Камено. Вещите - обект на престъплението са намерени и иззети. Работата по случая продължава. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |