В новините
 
13.03.2009 11:58   Новината е видяна 3667 пъти
Кръгла маса „Функциониращият комплексен електроенергиен пазар в Обединена Европа и реализацията му в България – устойчивите гаранции на процедурите за откритост и публичност при ценообразуването”

Кръгла маса „Функциониращият комплексен електроенергиен пазар в Обединена Европа и реализацията му в България – устойчивите гаранции на процедурите за откритост и публичност при ценообразуването” ще се проведе
на 14 март, събота, от 11.00 до 13.00 ч, в БСК (ул. Алабин 16-20, ет.1).

 
      Форумът се организира от Българската браншова камара на енергетиците (ББКЕ), член на БСК, в рамките на проект, изпълняван по Комуникационната стратегия на България за ЕС.

      За участие са поканени представители на Министерството на икономиката и енергетиката, Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, членове на ББКЕ и на БСК.

      Гледните точки по темата от името на регулаторните институции, електропреносните дружества и индустриалните потребители на ел.енергия ще представят Иванка Диловска (МИЕ), Гочо Чемширов (ЕВН-България), Константин Шушулов (ДКЕВР) и Константин Стаменов ("Стомана индъстри, Перник).

Форумът е открит за медии без предварителна регистрация!

ПРОГРАМА

11.00 – 11.10 Откриване на форума и приветствие към участниците

11.10 – 12.00  Панелна дискусия. Модератор: Д. Шевиков – Председател на ББКЕ.

„Функциониращият комплексен електроенергиен пазар в обединена Европа – състояние, полезни модели, приоритети”. Лектор: Гочо Чемширов, ЕВН България.
„Цени на електрическата енергия в условията на либерализиращ се пазар в контекста на Проекта на енергийната стратегия на България до 2020 г.”. Лектор: Иванка Диловска, директор дирекция „Енергийна стратегия”, МИЕ.
Дискусия
12.00 – 13.00 Панелна дискусия. Модератор: В.Крънчев – член на УС на ББКЕ.

„Цените на електрическата енергия в условията на либерализиращ се пазар – гледната точка на индустриалния потребител”. Лектор: Константин Стаменов, директор „Планиране на производството”, „Стомана индъстри” - Перник;
„Цените на електрическата енергия в условията на либерализиращ се пазар – гледната точка на регулаторната институция”. Лектор: проф., д-р Константин Шушулов  – председател на ДКЕВР.
Дискусия





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |