В новините
 
17.03.2009 21:07   Новината е видяна 4070 пъти
Операторът 1one с мобилен WiMAX в още 6 селища

Телекомът стартира търговското предлагане на номадични услуги в Перник, Велинград, Самоков, Сандански, Смолян и Пампорово.
Операторът 1one стартира търговското предлагане на мобилни WiMAX услуги в още 6 селища в страната, съобщиха от телекома. Новаторските безжични телекомуникационни решения на компанията вече ще се предлагат и в Перник, Велинград, Самоков, Сандански, Смолян и Пампорово. С това мрежата на WiMAX покритие на оператора вече обхваща 34 от големите градове в страната.
„За изграждане на инфраструктурата в шестте нови точки на покритие избрахме оборудване на компанията Huawei. То поддържа последния WiMAX стандарт, като при това осигурява номадичност и пълна мобилност – с други думи, сигналът остава устойчив дори при движение в превозно средство,” коментира Георги Илиев, главен технически директор на компанията.
Напомняме ви, че с помощта на оборудване от Huawei 1one стана един от първите оператори в Европа, които успяха да постигнат прехвърляне на трафик от една базова станция към друга, което е в основата на напълно мобилните WiMAX услуги. Сътрудничеството между двете компании датира от 2007 г., когато 1one избра Huawei като свой основен доставчик на оборудване за надграждането на мрежата си и разширяването на нейното покритие.
Новите абонати на телекома в шестте селища ще могат да се възползват от комбинирания пакет OneLove и всички предимства на мобилния WiMAX. Специалното предложение на компанията включва два телефонни поста с по 100 безплатни минути на месец и неограничен достъп до интернет през WiMAX мрежа при скорост до 4 Mbps. Абонатите ползват безплатен уеб-хостинг до 50 MB и пощенска кутия, а като допълнителен бонус получават и безплатен аналогов телефонен апарат. Предложението OneLove е в сила до 31 май 2009 г.
1one – The WiMAX Operator, e запазена марка на Транс Телеком ЕАД, телекомуникационна компания от ново поколение. Компанията е основана през 2003 г. като дъщерно дружество на Трансхолд България Холдинг, част от групата на Петрол Холдинг АД. Транс Телеком притежава разрешение за осъществяване на електронни съобщения през електронна съобщителна мрежа от вида точка към много точки – WiMAX. Специализираната гама продукти и услуги, които компанията предлага, включва доставка, разработка и интеграция на комуникационни решения, базирани на WiMAX технологията; фиксирана гласова телефонна услуга, телефонна услуга чрез негеографски номера с единен код за достъп 0996; както и достъп до Интернет. Целта на компанията е да се превърне в лидер на пазара на широколентовите мобилни услуги в България.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |