В новините
 
18.03.2009 14:23   Новината е видяна 8135 пъти
Силвия от „Сървайвър” 3 и най-секси БГ дупе Биляна Йотовска обсъждат проблемите на жените с големи гърди

Темата в предаването “Жените” на 19 март, четвъртък, са големите женски гърди и големите проблеми, които те създават. Болки в кръста и гърба, допълнителни разходи за сутиени по поръчка, труден избор на дрехи... това са само част от проблемите на едогърдестите дами.

Топмоделът Биляна Йотовска, която бе провъзгласена за „Мис дупе 2008”, ще заяви в предаването: „Не вярвам на мъже, които казват, че не се интересуват от големи женски гърди”. Красивата манекенка, чийто резмер е „80 С”, си спомня за своя съученичка с най-големите гърди в класа, с която момчетата редовно са се сбивали в знак на симпатия. Заради големия си бюст момичето било подлагано на постоянен тормоз от страна на своите съученици, които всъщност са я харесвали точно заради по-едрите й гърди.

Ани Михайлова от „Шоуто на Канала”, чийто размер е два пъти “D”, споделя, че гърдите й са пораснали още, когато е била на 11. Те изведнъж започнали да растат “като гъби”. В началото Ани се притеснявала, но после разбрала, че големите гърди са предимство. Все още хората я потупват по гърба, за да не се прегърбва.

Красивата сървайвърка Силвия Радулова си купува сутиени с големина “75 В +”. Почитателката на екстремните преживявания споделя, че най-подходящият спорт за стягане на бюста е плуването, както и упражненията с гирички. Марта провокира Силвия да направи няколко лицеви опори в студиото. Сървайвърката заедно с гласа зад кадър Жоро Златарев се впуска в надпревара за най-много лицеви опори, изпълнени за най-кратко време, и успява да го победи.

Психоложката Соня Китова обяснява, че „малките момиченца се притесняват от порастването на гърдите си, защото още не са осъзнали красотата на своето тяло”. Китова разсяснява защо мъжете обичат женските гърди. Според психологическите теории това ги връща в детството, защото тогава около гърдите на майка си те са се чувствали защитени и уверени.

Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |