В новините
 
22.03.2009 20:40   Новината е видяна 5693 пъти
Водещи международни брандове отварят магазини в Бургас Плаза - нов търговски център от съвременен тип

Бургас Плаза – новият търговски център от съвременен тип в Бургас - отваря врати на 23 април 2009 г. В него влизат редица водещи марки, някои от които правят своя дебют в България. 
Бургас Плаза е построен на 52 дек., с 39 000 кв. м. разгърната застроена площ. В двуетажната сграда има над 90 магазина (26 000 кв.м. търговска площ), ресторанти и кафенета, както и открит паркинг с 1270 места.  Молът се намира в северната част на града – на бул.Транспортна, в близост до магистрала от София. Инвеститор на търговския комплекс е Бургас  Плаза АД (собственост на Gort Holding и Bridgecorp), а размерът на инвестицията надхвърля 60 милиона евро. 
В Бургас Плаза ще бъде открит и първия хипермаркет на лидера в търговията на дребно в Европа и втори в световен мащаб Карфур (Carrefour), който ще отвори врати на 26 март. Бургас  Плаза е първият шопинг мол в България с открит паркинг, разположен на покрива на хипермаркета.
За първи път в България, чрез новия мол, навлиза немската верига за парфюми Дъглас. В търговския център откриват обекти Costa Cafe, KFC, McDonald’s, ресторант Fancy и най-голямата верига за кафе заведения Starbucks. Сред ключовите наематели в Бургас Плаза са също така веригите за облекла New Yorker, Marks&Spencer, Kenvelo, Benetton, Esprit, Mango, Terra Nova, Sport Depot и Интерспорт; най-голямата верига за търговия с обувки в Европа Deichmann; dm, специализирана в дрогерийните стоки и специализираните хранителни продукти, както и веригата магазини за бяла и черна техника Domo. 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |