В новините
 
25.03.2009 10:30   Новината е видяна 4895 пъти
В последните години в България се наблюдава едно уродливо явление, наречено „купуване на гласове“

Едноминутно изказване на българския депутат в ЕП Десислав Чуколов (Независими) на пленарното заседание на ЕП на 23 март 2009 г.
Десислав Чуколов (Независими). – Дами и господа депутати, в последните години в България се наблюдава едно уродливо явление, наречено „купуване на гласове“. 
Това правят абсолютно всички политически сили без патриотичната партия „Атака“. Дори партии, определящи се за алтернатива на управляващите, плащат на избирателите, както сочат данните от преди няколко дена в плевенското село Брест. 
Предстоящите у нас избори се очертава да бъдат най-манипулираните и подли избори в новата история на България. Турската етническа и антиконституционна партия ДПС е приготвила колосалната сума от 60 милиона евро, за да успее да вкара максимално голям брой депутати, представляващи интересите на Турция, както в Европарламента, така и в националното събрание на Република България. 
Абсолютно реална е опасността в следващия Европарламент да има представители, заслужили поста си с купуване на гласове. Ние от „Атака“ казваме: „Не на Турция в Евросъюза!“ и призоваваме председателя Pöttering да настоява пред българските власти да се погрижат това да бъде осуетено в предстоящите да се приемат изборни закони.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |