В новините
 
31.03.2009 12:44   Новината е видяна 3700 пъти
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН на МВР, Бургас

І. Характерни  престъпления
На 29.03.2009г. в 02.30 ч. в РУ МВР – Несебър е получено съобщение за увреждане по три автомобила на ул. “Св. Св. Кирил и Методий" в Св. Влас. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице чрез използване на твърд предмет е увредило задно ляво и задно обзорно стъкло на лек автомобил "Тойота Аурис", предно ляво стъкло на лек автомобил “Нисан Патрол” и задно дясно стъкло на лек автомобил “Форд Ескорт”.  По случая е образувано досъдебно производство.
За времето от 27.03. до 29.03.2009 г. неизвестно лице, проникнало през оградна мрежа в автосервиз в местността “Шилото” и по данни на собственика извършило кражба на 3 лети джанти с гумите и авторадиокасетофон от лек автомобил “Хонда Сивик” и авторадиокасетофон с две тонколони от лек автомобил “Опел Омега”. По случая работи Четвърто РУ на МВР – Бургас. 

ІІ. Пътно транспортно произшествие
На 29.03.2009 г. около 08.30 ч. на път ІІ-79  от гр.Елхово за гр. Средец се е движел лек автомобил “Форд Мондео”, управляван от британския гражданин Л.Б., продължително  пребиваващ в с. Светлина, общ. Средец. При навлизане в десен завой с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който напуснал платното за движение и се ударил в крайпътно дърво. След катастрофата, Л.Б. напуснал местопроизшествието, без да изчака органите на МВР с цел да се укрие. В резултат на удара, водачът е получил порезна рана на главата, а возещият се на задната седалка 21-годишен български гражданин - счупване на китката на лявата ръка. Оказана им е амбулаторна медицинска помощ.  И двамата са ползвали обезопасителни колани. По случая е образувано досъдебно производство. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |