В новините
 
01.04.2009 02:01   Новината е видяна 3959 пъти
да бъдеш добър кмет трябва на първо място да обичаш своя град, неговите граждани и 24 часа в денонощието да живееш и дишаш с неговите проблеми

Кметският стол в Община Бургас преотстъпен ... за ден
Димитър Николов „преотстъпи” кметския стол на общината за ден на Стефка Илиева – ученичка от Търговската гимназия в града. 17 – годишното момиче е участник в VIII – та поред национална инициатива „Мениджър за един ден”, която стартира днес /31 март/ в Община Бургас.
Димитър Николов прие с радост своята нова помощничка и сподели рецептата за успешно управление : „За да бъдеш добър кмет трябва на първо място да обичаш своя град, неговите граждани и 24 часа в денонощието да живееш и дишаш с неговите проблеми”.
Освен Стефка Илиева още три нейни съученички ще вземат участие в тазгодишната кампания. Те учат в Търговската гимназия в Бургас и са в 11 клас. Стефка Илиева, Яна Липчева и Диана Стоянова изучават „Предприемачество и мениджмънт”, а Ирина Георгиева – „Банково дело”.
Яна Липчева се присъедини към екипа на зам.-кмета по евроинтеграция и екология Ивелина Василева, която веднага запозна младата си колежка със спецификата на своята работа.
Зам.-кметът Йорданка Ананиева ще помогне на Ирина Георгиева да опознае отблизо проблемите на образованието и културата в община Бургас, а нейната съученичка Диана Стоянова избра да бъде директор на Дирекция „Здравеопазване, социални дейности и спорт”. 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |