В новините
 
03.04.2009 14:42   Новината е видяна 4242 пъти
„Черноморец-Бургас ще играе за победа в мача със столичния „Локомотив”

Красимир Балъков се надява програмата за новия шампионат на страната да излезе навреме, за да може да се планира отрано подготовката на тима. За момента треньорският щаб се е спрял на две възможности за подготвителни лагери. Първият ще се проведе в България, а вторият в Германия и ще продължи около 10 дни.

По време на втория лагер ще бъдат изиграни контролни срещи със силни съперници, за да се подготви отборът по-добре за предстоящите изпитания във вътрешния ни шампионат. Балъков подчерта, че отборът няма подписани предварителни договори с конкретни състезатели, но в същото време изтъкна, че се работи много сериозно по бъдещата селекция.

Групата за мача с „Локомотив” София ще бъде съставена от 19 футболисти, като днес се очаква към нея да се присъедини и македонския национал Ванчо Траянов. Красимир Балъков подчерта, че отборът на домакините в предстоящия мач е един от тези, които напълно закономерно са на водещи позиции, но независимо от това, „Черноморец – Бургас” излиза за победа в съботния двубой. Въпреки кадровите проблеми  и отсъствието на някои от играчите, мениджърът е готов с варианти за техните заместници.  

На въпрос за победата над Кипър, бившият капитан на националите заяви, че се вижда подемът в отбора след като начело са застанали Станимир Стоилов и Наско Сираков. Той смята, че футболистите са показали ново лице, мотивация и желание за победа, а това не може да не доведе до успехи. Балъков е оптимист за класирането ни на второто място в групата, което ще ни даде право за участие в бараж.

Журналистите не спестиха на наставника и въпросът с положението на вратаря Владислав Стоянов. На този въпрос Балъков отговори, че Стоянов тренира с дублиращия тим, а решението за санкцията, която ще му бъде наложена, ще бъде взето до седмица и ще бъде обявено пред медиите.

Отборът направи днес последна тренировка в Бургас на стадион „Черноморец”, след което замина за София. Утре – 3 април, от 11.00 в часа „Парк – хотел Витоша” в студентски град, Красимир Балъков и Фреди Бобич ще дадат пресконференция за столични журналисти.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |