В новините
 
08.04.2009 12:31   Новината е видяна 6550 пъти
Георги Чипилски и Драгомир Георгиев са новите ръководители на Летище-Бургас

Георги Чипилски е новият директор на летището в Бургас. За негов заместник Съветът на директорите на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД е посочил Драгомир Георгиев. Това съобщи главният изпълнителен директор на дружеството Андреас Хелфер.

Настоящите титуляри на тези постове Калин Барзов и Петър Василев ще се пенсионират след няколко месеца. Дотогава те ще предадат опита си на новите ръководители.

Георги Чипилски работи на летище Бургас (първоначално към авиокомпания „Балкан”) от 1984 година. От 2005 година е началник на отдел „Безопасност” на „Летище Бургас” ЕАД, а в началото на 2007 година става началник на отдел „Интегрирани системи за управление” към „Фрапорт ТСЕМ” АД, който пост заема и до днес.
 
Драгомир Георгиев е част от екипа на летище Бургас от 1995 година, като първоначално започва работа в служба „Превози”, като заема различни длъжности. От февруари 2007 г. е ръководител служба „Рампагенти и лоудконтрол”, а няколко месеца по-късно става началник отдел „Обслужване на пътници и въздухоплавателни средства”.
 
„Изборът беше много труден, вярваме, че ще се справят”, каза Андреас Хелфер.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |