В новините
 
08.04.2009 12:47   Новината е видяна 3429 пъти
Ученици от 4 държави показват бизнес умения в Панаира

Бъдещи мениджъри от България, Румъния, Македония и Черна гора ще демонстрират своите умения да ръководят компании по време на „ТФ Фест 2009”.  На него ще се представят 88 тренировъчни предприятия, 665 ученици, 77 учители и 36 средни училища. Форумът ще се проведе на 11 и 12 април в Международен панаир Пловдив.

За първи път се организира специален конкурс за най-добра обслужваща банка, която ще извършва разплащанията между фирмите на участниците в реално време. Общо 10 са конкурсите, в които учениците ще покажат пред представители на бизнеса как са се подготвили за бъдещата си делова дейност. Макар и тренировъчни, техните предприятия работят като истински – създават структури, назначават служители, водят преговори, правят сделки, плащат данъци и осигуровки.

„ТФ Фест 2009” е част от проекта „Мост между училището и бизнеса”, чиято цел е да помогне за кариерното развитие на младите хора. Така изложението става своеобразна борса, на която се срещат работодатели и бъдещи участници в пазара на труда.

Организатори на „ТФ Фест” са Международен панаир Пловдив и Центърът на учебно-тренировъчните фирми към Министерството на образованието и науката, а партньори – Българският форум на бизнес лидерите и Сдружение „Български тренировъчни централи”.  

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |