В новините
 
10.04.2009 12:20   Новината е видяна 3617 пъти
Кръгла маса дискутира проблемите на реда, спокойствието и нощния живот в Айтос

Кръгла маса за проблемите на нощния живот в Айтос беше организирана по повод заповед на кмета на Общината за ограничаване на работното време на питейните заведения и последвалата декларация от страна на Търговско индустриалния бизнес клуб с настояване за отмяна на ограниченията. Това беше конкретният повод за дебата, който се проведе в понеделник с участието на представители от Общинската администрация, Общинския съвет, Бизнес клуба, РПУ-Айтос, училищата, Комисията за закрила на детето, частни охранителни фирми и други заинтересовани страни. Покрай конкретната тема, свързана с подготвените от администрацията промени в Наредба №3 за опазване на обществения ред, възникнаха много въпроси, свързани с необходимостта от единодействие на институциите, службите и фирмите за гарантиране на спокойствието и обществения ред на територията на община Айтос.
Около масата всички признаха, че най-важното условие за сигурността на айтозлии и децата е контролът, който трябва да бъде регламентиран в промените. И още – всички заинтересовани страни да поемат своите отговорности и стриктно да спазват закона и новите текстове в общинската наредба. Бяха направени много предложения, някои рационални, други – не до там. По-малко бяха изводите, които могат да изкристализират като регламент в Наредбата.
Стана ясно, че администрацията вече е внесла своите предложения в Общинския съвет. Неговите представители на срещата пък обещаха въпросът да бъде разгледан приоритетно в заседателната зала.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |