В новините
 
11.04.2009 00:37   Новината е видяна 3673 пъти
КМЕТОВЕ И БАРОВЦИ УВАЖИХА ПРОМОЦИЯТА НА ФАМИЛИЯ ТОНИКА

Групата представи новия си албум

„Бургаски вечери” в София


Кметове на няколко столични общини и куп баровци препълниха столичния пианобар „Магнито Гранде” за промоцията на новия албум на Фамилия Тоника „Бургаски вечери” снощи. Най-големите фенове (повече от 300 на брой) платиха по 50 лв. вход, за да чуят първи последните песни на групата. Ева и Гого, Милица, Драго и Ралица изпълниха няколко парчета от актуалния си диск, всичките по музика Иван Коларов. Сред тях бяха песните „Реплика през рамо”, „Отворено писмо”, „Пейте, „Корали”. „Това всъщност са композиции на група „Корали”, в която свирех като ученик заедно с авторите на химна на Бургас – „Бургаски вечери”, уточни бас-баритонът Георги Найденов. Истинският купон започна, след като певците подкараха най-обичаните от публиката песни, като „Запази последния танц”, „Един неразделен клас”, „Люлякови нощи”, „Приятели” и много други. Почти на всички композиции публиката се включваше активно в изпълненията. На най-добрите вокалисти Гого подари по едно копие както от новия албум, така и от предишния „Нека да е лято”.

Шегите и закачките между певците не спираха цяла вечер. Една от най-солените сътвориха Драго и Гого, като показаха как са се целували във „ВИП Брадър” Милко Калайджиев и Ицо Хазарта. Двамата се засмукаха досущ като колегите си, а почитателите в заведението се заливаха от смях и ръкопляскаха. Градусът на настроението се покачи, след като Драго заяви на мъж от публиката, че пее фалшиво. Гого обаче веднага скочи да защити фена, като каза, че Драго му завиждал на вокалните умения и затова говорел такива приказки. Майтапите ръсеха предимно силната половинка от групата, докато нежната наблягаше на нотите и танците.

СНИМКИ: КОСТАДИН ВРАДЖАЛИЕВ 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |