В новините
 
11.04.2009 01:02   Новината е видяна 3418 пъти
Спортна медия снима филм за “Черноморец – Бургас”

В продължение на два дни екип на ТВ 2 - телевизията, която притежава правата за  излъчване на мачове от българското първенство бе край морето, за да заснеме филм за „Черноморец – Бургас” и неговия мениджър Красимир Балъков.
Авторите на материала, който ще се излъчи съвсем скоро, не скриха удивлението си от мащабните проекти, с които се е заело ръководството на бургаския клуб. Както вече всички, които се интересуват от футбол знаят, пред „акулите” стои осъществяването на няколко грандиозни проекта, които ще се осъществят за пръв път не само в България, но и на Балканите. Целта е „Черноморец – Бургас” да постави началото на изграждане на европейски модел за обучаване на младите футболисти, развитието на таланти и създаване на атмосфера около футболните мачове, които да превърнат всяка футболна среща в радостно преживяване, така както е в страните от Централна и Западна Европа.

По време на престоя си в Бургас, екипът на медията се срещна с много интересни личности, чиито мнения ще намерят място във филма. Самите автори на филма след края на снимките споделиха, че срещите с хората от Бургас, мениджъра Красимир Балъков, изпълнителния директор Фреди Бобич, както и с футболистите от представителния тим на „акулите”, са ги заредили с оптимизъм за бъдещето на бургаския тим, а самите те с нескрит интерес очакват монтирането на материалите и излъчването им на телевизионния екран.   

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |