В новините
 
13.04.2009 14:29   Новината е видяна 4433 пъти
Само 2600 пенсионери желаят морето на Масларова. Срещу тъща не се рита

Едва 2617 пенсионери желаят да се включат в програмата на социалното министерство за безплатна почивка на море или планина - толкова са подали документи. Записването приключи в края на март, но в заповедта на министъра е оставена възможност той да бъде удължен при необходимос.

Социалното министерство набираше оферти от хотели, които желаят да настанят възрастните хора. Правителството одобри да бъдат платени почивките на 5000 пенсионери, със заповедта си Емилия Масларова разшири обхвата на програмата до 15 000 души.

Както знаете във FaceBook Масларова има специална фен група, в надслов Бедно създание. райно време е жената да се пенсионира, защото започва да се меси все по-активно и все по-разрушително, като тъща на младежа Сергей Станишев. Но срещу тъща не се рита, та да видим докъде ще се стигне.

Социалното министерство задели 6 млн. лв. за почивките. Въпреки това пенсионерите трябва да си платят транспортните разходи, туристическите такси и застраховки, а за мнозина това са непосилни разходи.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |