В новините
 
14.04.2009 12:09   Новината е видяна 4494 пъти
В к-с „Славейков” откриха комбинирана площадка за детски игри и спорт

В Бургас бе открита обновена комбинирана площадка за детски игри и спорт. Тя се намира между блокове 10, 11 и 12 в комплекс „Славейков” и е изградена от Община Бургас, с финансовата помощ на компанията „Кауфланд”. Лентата при официалното откриване прерязаха кметът Димитър Николов, регионалният мениджър на „Кауфланд” Иван Лютов и управителят на фирмения филиал в Бургас Илия Георгакиев.

Събитието се превърна в истински празник. В него взеха участие деца от близката детска градина „Иглика”. За тях бяха организирани игри и дискотека, весел клоун и приказна фея пяха и танцуваха заедно с тях, а накрая получиха и подаръци от „Кауфланд”.

Изпълненият проект е на стойност 80 000 лв. Той включва изграждане на фитнес-зона на открито, детски кът за деца на възраст 3-12 години, катерушка, люлки, нова паркова мебел. Под всичко това е монтирана ударопоглъщаща настилка. Засадени са нови дървета. Запазени са част от здравите стари детски съоръжения.

Това е поредната, но не последната възстановена от Община Бургас площадка в града. На нея деца и възрастни ще могат да играят и спортуват заедно.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |