В новините
 
14.04.2009 12:22   Новината е видяна 4888 пъти
Ресторантът на Кишишев с име от Тайм Скуеър

Звезди от  местния, национален и международен спортен елит дойдоха  в Бургас в четвъртък вечер за откриването на най-новото заведение на Радостин Кишишев, който в момента играе в „Литекс”. Гостите посрещаха лично футболистът и съпругата му Красимира, която се оказа и рожденичка. Семейството умишлено чакало датата 9 април, за да пререже лентата на новият ресторант.
На отриването бяха и двамата синове на Тинката - Продан и  Митко, който в момента тренира в детската футболна школа на ''Лестър''. Един от най-нетърпеливите се оказа бившият съотборник на Радостин, Златко Янков, който пристигна с букет цветя за съпругата му Красимира.  Минути по-късно към празненството се присъедини и друг бивш съотборник от ''Нафтекс'' – Милен Георгиев. Сред гостите бяха и родителите на Кишишев. Олимпийският шампион  Боян Радев влезе с цяла група бивши световни и олимпийски борци, които поднесоха на домакина медал за късмет и веднага предизвикаха оживление сред гостите.  
Особено внимание привлече с появата си друг бивш национал и настоящ треньор на “Черноморец” Бургас – Красимир Балъков. След като първоначалната еуфория около неговата поява отмина, Балъков сподели,  че се надява неговият отбор да отбележи повече голове в неделя и да победи гостуващия тим на “Литекс”. Различията в клубната принадлежност не попречиха по никакъв начин на Кишишев и Бала да покажат топли отношения и приятелски закачки.
Най-силно светкавиците щракаха срещу единия от двамата братя предприемачи - Диневи и неговата половинка. Динко Динев се появи в разгара на вечерта, малко по-късно пристигна и  общинският съветник Георги Манев със съпругата си Петя.
Това е третото бизнесначинание на Радостин Кишишев, след като преди известно време първо откри дискотека в Бургас, а после и заведение в Слънчев бряг, което в момента се стопанисва от други собственици.
Идеята за името на новото си заведение - „W- bar end diner“ хрумнала на Кишишев, докато се разхождал по „Тайм Скуеър“ в Ню Йорк, където има  ресторант със същото име.  Именно хотелът в Америка го вдъхновил да отвори заведение със същото име. Менюто ще съдържа предимно френски и италиански ястия.

в-к Фактор





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |