В новините
 
16.04.2009 19:47   Новината е видяна 1763 пъти
Подменят с нови неугледните РЕП-ове по главните улици в Бургас

Започна подмяната на павилионите за продажба на вестници и списания в Бургас. Новите РЕП-ове са изцяло с нова визия, одобрена от експертен съвет, направени са от модерни материали и са еднакви по размери и цвят. Вече са подменени 6 павилиона. Те са на улиците. „Александровска”, „Богориди”, „Сан Стефано” и площад „Тройката”. До края на седмицата ще бъдат монтирани още 26. Новите РЕП-ове са на разпространителските фирми БИС, Бургас прес, Виктория Комерс, Жени Колева, Сенатор и Черноморски фар.

Във времето до предстоящите избори се очаква да се разпространяват много предизборни материали. Независимо, че с писма от всички партии ще бъде изискано да лепят плакатите си само на определени места, много вероятно е новите павилиони също да се окажат обект на предизборни акции. Разпространителските фирми ще се грижат за опазването на собствеността си, но общинската администрация апелира към проява на бдителност от всички граждани.

Предстои изготвяне на актуален списък на регламентираните места за поставяне на плакати и афиши в града. Той ще бъде изработен от Дирекция „Икономика и стопански дейности” и архитектите на общината, съвместно с териториалните директори и оповестен своевременно.

 

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |