В новините
 
21.04.2009 23:20   Новината е видяна 4040 пъти
16 годишен намушква с нож пътник в Бургаски автобус. Причини няма

На 21.04.т.г. около 14.20 ч. в Четвърто Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение, че в пътуващ автобус № 211 от кв. «Победа» в посока к/с «Меден Рудник» неизвестно лице е намушкало пътник.

Автобусът е спрян на първата спирка в к/с «Меден Рудник» до бл. 415, като с помощта на пътници е задържан непълнолетният С.Т., 16 годишен от Бургас.

Констатирано е, че същият без да е имало повод, е намушкал седящ пред него в автобуса пътник - 16 годишен бургазлия, живеещ в к-с «Меден Рудник». Пострадалият, с прободна рана в областта на лявото рамо, е прегледан в МБАЛ - Бургас, като след обработка на раната, е освободен за домашно лечение.

По данни на свидетели, двамата младежи не са се познавали и между тях не е възникнал конфликт,  който да е предизвикал агресията на С.Т.

Извършителят на деянието е приведен в Дома за временно настаняване намалолетни и непълнолетни в Бургас за срок от 24 часа. Работата по случая продължава. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |