В новините
 
27.04.2009 00:14   Новината е видяна 5562 пъти
Студенти се обединяват срещу връщането на тоталитаризма. Къде са Бургаските университети

На 26.04.2009 г. в град Варна се учреди Съюз на младите и студентите СМС. Студенти и младежи от София, Пловдив и Варна дискутираха разгорещено за бъдещето на младите хора в България и необходимостта от обединените усилия на всички младежи за извоюването на по-добър живот за всички нас.

Като първата сериозна проява подкрепена от СМС ще бъде студентски-граждански протест на 29.04.2009 г. пред Народното събрание в София от 11,00 часа и пред Съдебната палата в гр. Варна по същото време. Протестът е насочен срещу напъните на правителството да налага ограничения и забрани върху свещеното право на свободен граждански протест пред сградите на нашите институции.

СМС призовава всички активни граждани и движения, които в последните месеци изразяват свободно гражданските си позиции срещу убийствата на млади хора у нас, всички които са против ограничаването на свободата в интернет, всички които милеят за нашата природа, всички които смятат че България трябва най-сетне да тръгне по европейски път, да излязат без страх на площадите на 29.04 от 11 часа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |