В новините
 
28.04.2009 00:16   Новината е видяна 4698 пъти
Приключи вторият турнир за купата на "Победа" АД , Бургас

Приключи вторият турнир за купата на "Победа" АД, състоял се на 25 и 26 април тази година на футболното игрище на хотел "Еврика" в курортен комплекс "Слънчев бряг”. В турнира, организиран за втора поредна година, взеха участие отборите на пет компании – „Победа” АД, „Пикадили” АД, „Интерснак България” ЕООД, "Сами-М" ЕООД и строителната компания „Ню Вижън”. Бяха изиграни общо десет мача, в които отборите, състоящи се от по седем играча се срещнаха по схемата „всеки срещу всеки”. Рефер на срещите с две полувремена от по 20 минути беше футболния съдия от „А” Група на републиканското футболно първенство – Георги Костов.

„Победа” АД спечели първото място с три победи и едно равенство, с обща голова разлика 9:2. Победител в миналогодишното издание на състезанието е „Салекс” ООД.

„Традиционният вече турнир премина в оспорвана, но спортменска и честна игра – всички отбори играха на много добро ниво. Сигурен съм, че турнирът постигна целта си – да подкрепи спортния дух на участниците и да съдейства за установяване на по-ползотворни отношения между тях. Той се провежда всяка година през пролетта и е отворен за всички компании, проявили интерес да участват с отбор от свои служители.”, каза Николай Колев, Търговски директор в "Победа" АД, по чиято инициатива се организира състезанието.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |